avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Anexa 11 completata de angajator incorect,necesara pt ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Anexa 11 completata de angajator incorect,necesara pt dosar de somaj.

Buna ziua,
Pt.dosarul de somaj,mai aveam nevoie de anexa 11 de la penultimul angajator,mai exact de 2 luni de cotizatie.Aceasta adeverinta a fost completata de 4 ori.De fiecare data m-am prezentat cu ea la AJOFM Galati si de fiecare data nu coincidea cu sumele declarate de catre angajator in baza de date Nationala.Am insistat in mod repetat la angajator cu explicatiile date de catre cei de la AJOFM Galati si de fiecare data mi-au dat acelasi raspuns :"nu ma pot ajuta mai mult de atat".Ma simt o victima a sistemului...cei de la somaj nu vor sa-mi primeasca anexa cu cifrele completate de angajator,iar angajatorul,nu vrea sa-mi completeze anexa cu sumele cerute de AJOFM Galati.Eu ce fac in aceasta situatie?Am varsta de 39 ani si 19 ani vechime in munca.Ma chinui asa de 5 luni. Mai am putin si i-mi expira timpul de depunere al dosarului.Va rog mult sa ma ajutati...nu stiu unde sa ma mai adresez.Pt un raspuns constructiv,va multumesc anticipat!!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:02, 8 Mai 2015
Puteti depune o sesizare la ANOFM - Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, email : anofm@anofm.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se poate face o reclamatie unei angajate a ajofm? leonte.adia leonte.adia Buna ziua, De o luna de zile incerc sa imi depun dosarul de somaj, dar o angajata a AJOFM Hunedoara din exces de zel sau lipsa de interes ma tot plimba ... (vezi toată discuția)
Facilitati la angajare persoane peste 45 de ani ORIONIMPEX ORIONIMPEX Am angajat o persoana de peste 45 de ani aflata in evidenta AJOFM GALATI in luna ianuarie si am completat o conventie pentru obtinerea de facilitati.Acum 2 ... (vezi toată discuția)
Notificare perioada de proba amas amas Buna ziua, am incetat un angajat in perioada de proba iar cei de la ajofm. imi cer motivul concret al incetarii ..!!!Ma ajuat cineva? Nu corespunde ... (vezi toată discuția)