avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Notificare perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Notificare perioada de proba

Buna ziua, am incetat un angajat in perioada de proba iar cei de la ajofm. imi cer motivul concret al incetarii ..!!!Ma ajuat cineva?
Nu corespunde profesional . Dar in modelul meu de notificare nu stiu unde as putea sa scriu motivul.E modelul standard cu art. si lit. incetarii .
Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:31, 23 August 2016
Nu trebuie sa va motivati notificarea de incetare a c.i.m. in baza art.31 alin.3 C.mun.

Aratati-le celor de la AJOFM textul art.31 alin.3 C.mun., unde se mentioneaza expres ca nu este necesara motivarea incetarii c.i.m.
Ultima modificare: Marți, 23 August 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
ajofm vrea o notificare ...negresit . eu am dat asta :
DECIDE

încetarea raportului de muncă LA INITIATIVA ANGAJATORULUI începând cu data de 22.07.2016, potrivit art. 31 alin. 3) din Codul muncii, a salariatului XY , angajat cu perioadă de probă, având funcţia de ZIDAR SAMOTOR,

Prezenta decizie de încetare a raporturilor de muncă poate fi contestată în termen de 30 de zile calendaristice de la data comunicării acesteia, la Tribunalul Galati.

sI ZIC CA NU E BUNA!!!
Termenul de contestare este de 45 de zile...AJOFM nu are competent de a decide daca o incetare a c.i.m este sau nu corecta.

Sesizati ANOFM-ul cu privire la refuzul AJOFM-ului de a primi dosarul de somaj.

ANOFM, email : anofm@anofm.ro

Schimbati denumirea actului de incetare a c.i.m. din decizie in notificare.
Ultima modificare: Marți, 23 August 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputare prima de instalare kaliope26 kaliope26 Buna ziua. In perioada de somaj mi-am gasit un loc de munca la mai mult de 50km de domiciliul meu. Cei de la somaj m-au informat ca pot beneficia de prima ... (vezi toată discuția)
Concediere art 31(3) Semyaza Semyaza Buna , Prietena mea este in urmatoarea situatie : A fost concediata prin o notificarea conform art 31 alin 3 , dupa o modificare de functie , in perioada de ... (vezi toată discuția)
Prima de inapoiat la somaj diana45 diana45 Buna, Am primit o prima de angajare pentru ca m-am angajat in noiembrie. In februarie mi-am gasit un alt loc de munca, iar acum de la noul loc de munca am ... (vezi toată discuția)