Am primit o prima de angajare pentru ca m-am angajat in noiembrie. In februarie mi-am gasit un alt loc de munca, iar acum de la noul loc de munca am primit notificare de incetare a contractului individual de munca. In acest caz, daca nu imi gasesc intr-o luna loc de munca, trebuie sa returnez prima de 500 de lei?
Stiam ca in cazul concedierii nu se returneaza prima, dar avand in vedere ca aici nici nu am implinit 3 luni de zile, am primit aceasta notificare privind incetarea contractului de munca...
Angajaţii au obligaţia de a restitui integral sumele primite potrivit dispoziţiilor art. 73^1, 74, 75 şi 75^1 alin. (1) din Legea 76/2002, în situaţia în care raporturile de muncă sau de serviciu încetează, într-o perioadă mai mică de 12 luni de la data încadrării în muncă, în temeiul următoarelor prevederi:
a) art. 55 lit. b), art. 56 lit. f) şi h), art. 61 lit. a) şi b) şi art. 81 din Legea nr. 53/2003- Codul muncii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare;
b) art. 31 alin. (3) din Legea nr. 53/2003, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în situaţia în care încetarea este la iniţiativa angajatului;
....
C.i.m. in baza carui articol va inceta sau a incetat?
Art. 31, alin. 3 din Legea nr. 53/2003. Sa inteleg ca trebuie sa restitui cei 500 de lei daca nu ma angajez in 30 de zile? Avand in vedere ca nu am venit pt ca nu sunt angajata in cat timp trebuie sa restitui aceasta suma?
Va rog spuneti-mi cum trebuie sa se mentioneze acest aspect in notificare. Sub ce forma de exprimare?
Eu am asa scris:
prin prezenta va aducem la cunostinta hotararea de a inceta contractul individual de munca incheiat cu dumneavoastra, incepand cu data de ...conforma prevederilor art 31...
Cum ar trebui sa fie exprimarea sa se inteleaga clar ca firma e cea care a luat decizia?
Concediere art 31(3)
Semyaza
Buna ,
Prietena mea este in urmatoarea situatie : A fost concediata prin o notificarea conform art 31 alin 3 , dupa o modificare de functie , in perioada de ... (vezi toată discuția)