buna ziua.
acum 1 an am facut plangere penala pentru inselaciune, in care acuzam o persoana de faptul ca a indus in eroare o institutie a statului.
acum cateva luni i-am facut iar plangere pentru inselaciune ( ei si unei alte persoane la un loc ), de data aceasta pentru ca ar fi prezentat niste chitante false intr-un proces. ( obiect cu totul diferit deci )
prezentandu-ma sa declar la aceasta a II-a plangere, anchetatorul mi-a zis ca vezi doamne s-a pronuntat deja o decizie in cazul acuzei de inselaciune si conform nu stiu carui articol nu mai are ce sa-i faca.mi-a zis sa scriu in declaratie ca am luat cunostinta de nu stiu ce articol care spune ca o cauza nu poate fi judecata de 2 ori apoi m-a pus sa scriu ca nu mai am alte pretentii de la persoana aceea. noroc ca eu am scris totusi ca nu mai am alte pretentii momentan.
ajungand insa acasa, am avut surpriza sa constat, citind sentinta data in cazul primei plangeri, ca desi era vorba TOT de inselaciune, era vorba de altceva. si anume de faptul ca eu o acuzasem pe ea ca a indus in eroare o institutie a statului. iar aici, in cea de-a doua plangere, pentru faptul c-a prezentat niste chitante false intr-un proces.
cu alte cuvinte anchetatorul fie e incompetent fie e un lucru necurat la mijloc. desi e vorba tot de inselaciune e vorba de cu totul ALTCEVA.
doresc sa revin asupra declaratiei. cum procedez ? si ce fac mai departe ?! anchetatorul m-a indus in eroare !
de asemenea doresc sa stiu ce trebuie sa fac ca plangerea mea sa fie repartizata altei persoane pentru ca nu mai am incredere in actualul anchetator ! multumesc!
~ final discuție ~