avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... abuz la primarie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

abuz la primarie

buna ziua,am un teren intr-o comuna si plateam impozit 43 lei,dar cand am fost sa platesc pe 2015 am aflat ca sa marit la 73 lei si ca mai am de plata din ultimii 4 ani un rest cu penalitati de 216 lei.cand am intrebat de ce ,pt ca am platit in fiecare an cat mi sa cerut,mi-a spus ca a venit curtea de conturi si a gasit nereguli la incadrarea terenului . am sunat la curtea de conturi si mi-a spus ca primaria a gresit si ca trebuie sa-i dau in judecata.dv ce ma sfatuiti sa fac??
Cel mai recent răspuns: aaddyy80 , utilizator 15:44, 18 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit teren calculat gresit bbt bbt Va supun atentiei urmatoarea situatie : am un agricol intr-un sat .Am platit anual impozitul pentru acest teren.Anul acesta ,brusc,impozitul s-a marit cu cca ... (vezi toată discuția)
Majorare semnificativa taxa locala pe teren intravilan asomesan asomesan Buna ziua, Va rugam sa ne lamuriti cu o informatie referitoare la cresterea de 10 ori a impozitului pe teren intravilan, pe care este construita si o casa de ... (vezi toată discuția)
In anul 2016 am platit tot impozitul pe teren si cladiri nicobereanu nicobereanu In anul 2016 am platit tot impozitul pe teren si cladiri exact cum au calculat cei de la primarie. In urma controlului curtii de conturi in 2017 au ... (vezi toată discuția)