avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere barou

Buna! este cineva care se pregateste pentru admiterea in barou 2015? sau cineva care a dat examenul de admitere anul trecut?:P
Cel mai recent răspuns: gabri88 , utilizator 18:30, 18 Martie 2015
da, ma pregatesc pentru admiterea de anul acesta si as fi vrut sa iau legatura cu acei utilizatori care au trecut prin examenul de admitere in barou sau se pregatesc pentru admitere, in ideea de a face schimb de pareri si experiente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2010 Paul Dobos Paul Dobos Salutare tuturor celor care posteaza si participa cu idei si sfaturi la Subiectul Admitere Barou 2010, cred ca este o idee excelenta de a activa in Cadrul ... (vezi toată discuția)
Invatam degeaba? Cleo27ro Cleo27ro Am auzit din surse neautorizate ca in 2006 nu se va mai sustine admiterea la INM. Stiti ceva in legatura cu asta? Sper sa nu fie adevarat.Nu de alta, dar eu ... (vezi toată discuția)
Magistrat, avocat sau consilier juridic? frincuionela86 frincuionela86 Buna seara tuturor!As vrea sa ma lamuresc si eu cu privire la unele lucruri.Am terminat dreptul dar nu sunt suficient de pregatita sa sustin un examen in ... (vezi toată discuția)