avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator firmă neremunerat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator firmă neremunerat

Bună ziua,
Am și eu o întrebare ?
De curând am deschis un srl, al cărui unic asociat - administrator sunt eu. Pot să fac delegare de răspundere sau reprezentare către soțul meu, care nu este implicat (angajat) în firmă fiind pensionat pe caz de boală.
Dacă da, care este modalitatea ( contract de voluntariat sau o legalizare în fața notarului public).
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: busubianca , utilizator 21:25, 18 Martie 2015
Da, se numeste contract de mandat cu titlu gratuit, se face la notar si se specifica in document ce anume operatiuni este imputernicit sa faca. Nu uitati insa ca sotul va raspunde in acest caza alaturi de dvs. pentru obligatiile firmei (este un risc).
Mulţumesc=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare mandat comercial in gratuit torex2 torex2 Este legal (prin acordul partilor) trecerea unui ctr de mandat comercial intre o SC in calitate de mandant si o PF in calitate de mandatar, ctr inregistrat si ... (vezi toată discuția)
Acte necesare codreanualexandru codreanualexandru As dori sa-mi spuneti care sunt actele necesare pentru infiintarea unui srl> (vezi toată discuția)
Dizolvare srl t_gheorghitza t_gheorghitza Buna ziua, Sunt asociat unic al unei SRL si doresc sa o radiez.P ot delega pe cineva sa faca toate demersurile legale pentru acest lucru/Adica o delegatie ... (vezi toată discuția)