avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare srl

Buna ziua,
Sunt asociat unic al unei SRL si doresc sa o radiez.P
ot delega pe cineva sa faca toate demersurile legale pentru acest lucru/Adica o delegatie simpla cu semnatura si stampila firmei,fara avocat sau notariat?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 11:58, 12 Octombrie 2012
Da, se poate cu o delegatie din partea firmei
Va multumesc.
Am uitat sa mentionez ca de la RCOM. mi s-a spus ca delegatia speciala poate fi data unui salariat,altfel imi trebuie procura,imputernicire speciala sau delegatie avocatiala.Nu am salariati.Pot delega un prieten?
Da, puteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare srl intr-o asociatie? Andreit90 Andreit90 Buna ziua, Pentru ca un angajat al unui SRL sa reprezinte firma in cadrul unui ONG este nevoie de procura speciala (act notarial) sau e suficienta o ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura roxxicutzz roxxicutzz Buna, As vrea si eu sa stiu exact ce imi trebuie ca angajatorul meu sa ma imputerniceasca cu drept de semnatura a tuturor documentelor la itm. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Delegatie avocatiala laura.s laura.s Sunt proaspata in profesie si am o nelamurire 1. Am vrut sa inmatriculez o masina pe numele sotului meu. Mi s-a parut logic sa nu mai merg la un notar pentru ... (vezi toată discuția)