avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ucidere din culpa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

ucidere din culpa

Din raportul de constatare medico-legal reiese ca focarele de fracturi la data decesului erau consolidate,deasemenea leziunile erau in curs de vindecare (grefe). Cu toate astea iml iasi sa pronuntat in defavoarea mea . am solicitat o noua expertiza medico -legala la inml bucuresti .intrebarea mea este daca curtea de apel poate cere o noua expertiza la inml bucuresti dupa cum a cerut avocatul aparator .Toate acestea au avut loc in urma unui accident rutier unde decesul victimei a avut loc dupa 2 luni de la accident .Victima inaintea decesului a fost diagnosticata cu mai multe boli cardiovasculare
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:09, 19 Martie 2015
daca apreciaza ca fiind utila pt solutionarea cauzei curtea de apel poate sa dispuna efectuarea unei noi expertize medico legale. Nu este insa obligatoriu.
Depinde ce a determinat decesul.
Putea sa aiba si cancer persoana ca tot cauza decesului conta.
Nu conteaza cand moare ci cauza decesului.

Depinde ce s-a solicitat pentru apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza medico-legala falsa Mariana Ploiesti Mariana Ploiesti In anul 2006 am fost victima unui accident rutier ca pieton cand mi-a fost fracturat genuchiul stang si umarul stang (fractura peroneu cu articulatii distruse ... (vezi toată discuția)
Reevaluare zile ingrijiri medicale - cml, procedura dtztz dtztz Buna ziua. In urma unui accident rutier, cu sotul la volan, victima, sotia soferului, a suferit mai multe leziuni. Dupa 4 luni, sotia a mers la IML si din ... (vezi toată discuția)
Plangere penala aurelia56 aurelia56 Sotul meu este parte vatamata in urma unui accident rutier. Are 20 de zile de spitalizare: fractura de femur (tija), fracturi ambele oase mana dreapta ... (vezi toată discuția)