avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal introducere CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal introducere CIM

Se introduce in REVISAL doar personalul contractual dintr-o institutie publica? Dar functionarii publici si demnitarii? Salariatii care nu au fost introdusi la timp si ii introducem acum.....la data angajarii inscriem anul (2009 in cazul nostru....iar modificarile din august 2011 sau toate modificarile din 2009 pana in prezent?
Vă multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:11, 19 Martie 2015
1. In REVISAL se introduc numai persoanele care sunt incadrate in baza unui contract individual de munca.

Pentru functionarii publicii :
HG nr.522/2007 prevede :
Art. 3. În vederea gestiunii unitare şi coerente, la nivelul autorităţilor şi instituţiilor publice, a evidenţei dosarelor profesionale şi a registrului de evidenţă al funcţionarilor publici, fiecare funcţionar public este înregistrat în registrul de evidenţă a funcţionarilor publici în ordinea datei şi, respectiv, a numărului actului administrativ de numire în funcţia publică în cadrul autorităţii sau instituţiei publice.

Art. 8.
(1) Fiecare autoritate sau instituţie publică va întocmi un registru de evidenţă a funcţionarilor publici, denumit în continuare registru.

(2) Registrul se întocmeşte în format electronic, conform formatului standard prevăzut în anexa nr. 2.

2. Salariatii neintrodusi se pot introduce acum cu date aferente din c.i.m. si din actele aditionale de modificare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal daia ileana daia ileana Buna ziua, vin si eu cu o intrebare pentru a ajuta o colega: Pentru salariatii functionari publici de la o primarie este necesara completarea revisalului? Daca ... (vezi toată discuția)
Noul revisal RADU FLORICA RADU FLORICA nu stiu daca functionarii publici trebuiesc inregistrati in REVISAL; daca nu ,atunci unde se inregistreaza ? eu lucrez la o primarie si 90%din colegii mei ... (vezi toată discuția)
Inregistrare functionari publici in revisal miami miami Va rog sa ne lamuriti daca de la 1 august 2016 toate entitatile publice, inclusiv cele deconcentrate, vor inregistra in aplicatia REVISAL datele persoanelor ... (vezi toată discuția)