nu stiu daca functionarii publici trebuiesc inregistrati in REVISAL; daca nu ,atunci unde se inregistreaza ?
eu lucrez la o primarie si 90%din colegii mei sant functionari si nu stiu daca trebuiesc introdusi in noul program Revisal
multumesc frumos ptr ajutor
In REVISAL - HG nr.500/2001 - nu se inregistreaza decat persoanele care au incheiat contract individual de munca.
Registrul de evidenţă a funcţionarilor publici se întocmeste în format electronic de către autorităţile sau instituţiile publice, conform art.8 din HG nr.324/2004 - modificat prin HG nr.522/2007, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 397 din 13.06.2007.
"Art. 8. - (1) Fiecare autoritate sau institutie publica va intocmi un registru de evidenta a functionarilor publici, denumit in continuare registru.
(2) Registrul se intocmeste in format electronic, conform formatului standard prevazut in anexa nr. 2."
Revisal
daia ileana
Buna ziua, vin si eu cu o intrebare pentru a ajuta o colega: Pentru salariatii functionari publici de la o primarie este necesara completarea revisalului? Daca ... (vezi toată discuția)