avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Buna ziua, vin si eu cu o intrebare pentru a ajuta o colega: Pentru salariatii functionari publici de la o primarie este necesara completarea revisalului? Daca da va rog sa ne ajutati si cu art. de lege. Multumesc. Scuze daca nu am plasat intrebarea in locul potrivit.
Cel mai recent răspuns: daia ileana , utilizator 15:46, 18 Iulie 2016
1. Functionarii publici nu se introduc in Registrul General de Evidenta a Salariatilor prevazut de HG 500/2011, numai personalul contractual al institutiilor publice se introduce in REVISAL.

2. HG nr. 432 din 23 martie 2004 privind dosarul profesional al funcţionarilor publici
art.3
În vederea gestiunii unitare şi coerente, la nivelul autorităţilor şi instituţiilor publice, a evidenţei dosarelor profesionale şi a registrului de evidenţă al funcţionarilor publici, fiecare funcţionar public este înregistrat în registrul de evidenţă a funcţionarilor publici în ordinea datei şi, respectiv, a numărului actului administrativ de numire în funcţia publică în cadrul autorităţii sau instituţiei publice.

art. 8
(1) Fiecare autoritate sau instituţie publică va întocmi un registru de evidenţă a funcţionarilor publici, denumit în continuare registru.
(2) Registrul se întocmeşte în format electronic, conform formatului standard prevăzut în anexa nr. 2.

Freeelis,multumesc mult pentru raspuns, o zi frumoasa va doresc.
Ultima modificare: Luni, 18 Iulie 2016
daia ileana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal introducere cim cata32 cata32 Se introduce in REVISAL doar personalul contractual dintr-o institutie publica? Dar functionarii publici si demnitarii? Salariatii care nu au fost introdusi ... (vezi toată discuția)
Introducere salariat vechi in revisal ioanaboboc ioanaboboc Buna ziua, Am preluat decurand programul Revisal, si nu stiu cum sa procedez. 1)Un angajat vechi- personal contractual- al institutiei (din 2003) nu este ... (vezi toată discuția)
Ordonanta salarii 2016 buiavasi buiavasi Buna dimineata! As dori sa ma lamuriti si pe mine la ce registru facea referire ministrul muncii, avand in vedere faptul ca personalul contractual are deja ... (vezi toată discuția)