avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INTRODUCERE SALARIAT VECHI IN REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INTRODUCERE SALARIAT VECHI IN REVISAL

Buna ziua, Am preluat decurand programul Revisal, si nu stiu cum sa procedez.
1)Un angajat vechi- personal contractual- al institutiei (din 2003) nu este introdus in program. Intrebarea mea este: la nr. contractului si data cand isi produce efecte ce scriu?- data din 2003 ??? mentionez ca in cartea de munca sunt trecute toate detaliile pana in 2011.
2) Functionarii publici se trec si ei in Revisal?
Cel mai recent răspuns: ioanaboboc , utilizator 15:40, 23 Martie 2020
1. Se trece data din 2003

2. Functionarii publici nu se trec si in Revisal.

Hotărârea nr. 432/2004 privind dosarul profesional al funcționarilor publici
art. 8
(1) Fiecare autoritate sau instituţie publică va întocmi un registru de evidenţă a funcţionarilor publici, denumit în continuare registru.
(2) Registrul se întocmeşte în format electronic, conform formatului standard prevăzut în anexa nr. 2.
MULTUMESC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul revisal RADU FLORICA RADU FLORICA nu stiu daca functionarii publici trebuiesc inregistrati in REVISAL; daca nu ,atunci unde se inregistreaza ? eu lucrez la o primarie si 90%din colegii mei ... (vezi toată discuția)
Revisal daia ileana daia ileana Buna ziua, vin si eu cu o intrebare pentru a ajuta o colega: Pentru salariatii functionari publici de la o primarie este necesara completarea revisalului? Daca ... (vezi toată discuția)
Ordonanta salarii 2016 buiavasi buiavasi Buna dimineata! As dori sa ma lamuriti si pe mine la ce registru facea referire ministrul muncii, avand in vedere faptul ca personalul contractual are deja ... (vezi toată discuția)