Buna dimineata! As dori sa ma lamuriti si pe mine la ce registru facea referire ministrul muncii, avand in vedere faptul ca personalul contractual are deja REVISALUL, nu dupa cum spunea dansul ca acesta ar fi doar in mediul privat si , banuiesc ca se refera la functionarii publici, care nu au revisal din cate stiu, deasemenea, aceasta ordonanta face referire doar la sanatate, educatie si administratie publica centrala.Cu cei din adm.publica locala ce se intampla?
Si sa inteleg ca se va acorda sporul de doctorat pt cei care au acest titlu si isi desfasoara activitatea in domeniul in care si-au obtinut titlul de doctor? procentul va fi tot de 15% pt cei care au obtinut anul trecut de ex titlul de dr?
multumesc!
HG nr. 432 din 23 martie 2004 privind dosarul profesional al funcţionarilor publici : art. 8
(1) Fiecare autoritate sau instituţie publică va întocmi un registru de evidenţă a funcţionarilor publici, denumit în continuare registru.
(2) Registrul se întocmeşte în format electronic, conform formatului standard prevăzut în anexa nr. 2.
....
Am inteles, deci se refera la functionarii publici, noi ca si contractuali avem revisal, dar referitor la aceasta ordonanta cui i se aplica mai exact, am vazut in text ca se refera la corectii din toate familiile ocupationale, dar daca eu in institutie nu am cu cine compara ca si salariu un angajat, ce fac , il las la salariul pe care il are in plata, nu inteleg absolut nimic din textul acesteia, plus ca nu am vazut decat anexe pt sanatate si educatie, cu restul ce se intampla?
multumesc!
Revisal
daia ileana
Buna ziua, vin si eu cu o intrebare pentru a ajuta o colega: Pentru salariatii functionari publici de la o primarie este necesara completarea revisalului? Daca ... (vezi toată discuția)
Noul revisal
RADU FLORICA
nu stiu daca functionarii publici trebuiesc inregistrati in REVISAL; daca nu ,atunci unde se inregistreaza ?
eu lucrez la o primarie si 90%din colegii mei ... (vezi toată discuția)