avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... taxa auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

taxa auto

Am cumparat o masina anul trecut sunt al treilea proprietar cand am fost la anaf mi sa spus ca taxa de mediu a fost recuperata de primul proprietar. Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: sol75 , utilizator 09:11, 19 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc dar daca platesc taxa inscriu masina pe numele meu eu o pot recupera numai daca vand masina sau si daca e pe numele meu pot recupera taxa
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto craciun_silviu craciun_silviu Buna ziua, Stiti cumva cum as putea inmatricula si eu o masina fara sa mai platesc timbru de mediu(mentionez ca masina este inscrisa in RO insa nu are taxa ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de mediu autoturism cu proprietar decedat madalina bobeica madalina bobeica Buna seara, In cazul in care proprietarul autoturismului este decedat pot recupera mostenitorii, respectiv sotia supravietuitoare taxa de mediu? Dupa ... (vezi toată discuția)
Proces recuperare taxa pe rol, pot vinde masina? marean1 marean1 Am platit taxa in feb. 2012, procesul este pe rol din mai 2014.as vrea sa stiu in cazul in care vand masina pana se va da sentinta definitiva, viitorul ... (vezi toată discuția)