avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DESPAGUBIRE RETROCEDARII
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DESPAGUBIRE RETROCEDARII

Bunicii mei au detinut un teren si o moara. Moara a fost demolata prin anii 80. Am solicitat PRIN 1990 repunerea in drepturi a mostenitorilor si ni s-a retrocedat pamantul. Nu am solicitat nimic referitor la moara. Nu ne-am gandit la acea vreme.
Mai este posibil sa fac demersuri pentru despagubiri pentru moara?
O sa angajez un avocat care sa se ocupe de problema.
Intrebarea mea este: SE MAI POT FACE CERERI DE RESTITUIRE A BUNURILOR CONFISCATE SI DISTRUSE DE VECHIUL REGIM?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:49, 19 Martie 2015
Nu, despagubiri pentru moara trebuiau solicitate, in cel mai bun caz, in baza legii 10/2001.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de moştenitor al unui teren retrocedat prin legile funciare elenagabi elenagabi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o lămurire asupra următoarei probleme. Părinţii tatălui meu au deţinut, în trecut, un teren confiscat abuziv în ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate-obtinere ion29m ion29m Buna ziua,doresc sa aflu daca exista vreo firma care se ocupa cu retrocedarea de terenuri intravilane in Bucuresti.Parintii au detinut in sectorul 6 un teren ... (vezi toată discuția)
Retrocedari imlaurentiu imlaurentiu Bunicul meu a avut o casa in centrul orasului iar pe vremea raposatului i-a fost confiscat terenul si casa i-a fost daramata . Atunci a primit o despagubire ... (vezi toată discuția)