avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... GRAD HANDICAP
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

GRAD HANDICAP

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca amputarea labei piciorului se incadreaza intr-un grad de handicap, care este acela si daca se poate primi o indemnizatie pentru aceasta situtie.
Persoana respectiva nu are nici un venit.

Multumesc frumos.
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2015
hr, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:02, 19 Martie 2015
Persoana in cauza sa solicite control medical la comisia medicala de expertiza persoane cu handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru persoane cu handicap machita machita Tata socru are arterita si i s-a amputat laba piciorului,poate beneficia de pensie de handicap?eu pot fi ca ingrijitoare[insotitoare]pentru dumnealui,cu carte ... (vezi toată discuția)
Handicap major - umilinta din partea statului roman! gabriel8 gabriel8 Buna ziua, Pentru inceput va expun foarte pe scurt situatia mea:in urma unui accident de munca in 1996,si a 33 de interventii chirurgicale efectuate in ... (vezi toată discuția)
Pensionare gradul 2 davidlidia41 davidlidia41 buna ziua,am 50 ani si am avut un accident de munca in anul 1983 decembrie din accident a rezutat amputare laba piciorului drept ,am iesirea din spital de la ... (vezi toată discuția)