buna ziua. am si eu o situatie la care am avut o solutionare surprinzatoare. prietenului meu i s-a solicitat de catre un singur politist sa faca proba cu aparatul drager( sa sufle pt a i se stabili alcoolemia. a suflat de doua ori si in ambele situatii aparatul a dat eroare. in acest caz politistul i-a cerut sa mearga la spital pentru a face proba de sange. avand in vedere ca la primele teste nu a iesit nimic, prietenul meu a refuzat( oricum el nu consumase nici un fel de bautura alcoolica). politistul era singur in acel moment iar pt a avea martori a luat o persoana de pe strada si doi taximetristi care se aflau in parcare. mentionez de asemenea ca nici unul dintre martori nu a fost prezent de la inceput, ei doar au vazut si asa au si declarat ca prietenul meu a refuzat proba de sange. procesul verbal intocmit de politist a fost semnat abia la doua zile dupa incident.datorita acestei situatii prietenul meu a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare imediata.
Daca prietenul dvs.este in termen,trebuie sa atace hotarerea invocata.In aceasta situatie pedeapsa este mult prea drastica(avand in vedere cele relatate de dvs.).In aceste conditii se impunea aplicarea unei sanctiuni minime cu suspendarea executarii pedepsei.Cred ca un avocat bun ar putea sa va ajute cu competenta in aceasta situatie.Contactati-l si angajati-l cat mai urgent pentr ca deja sunt problame serioase
este legal ceea ce s-a intamplat?( procesul verbal intocmit de politist era corect, se poate semna la 2 zile? politistul putea fi singur?)
~ final discuție ~