avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza flotant

urmeaza sa-mi schimb domiciul dintr-un sector in altul, in bucuresti si vreau sa am doar temporar aceasta viza de flotant (resedinta) si nu imi este foarte clar, cumpar timbru fiscal de 5 lei de la posta? ori platesc taxa extrajudiciara tot de 5 lei...unde? tot la posta?mai platesc ceva la evidenta populatiei?am observat ca au politici diferite, de ex. pt un sector se plateste la evidenta populatiei, pt un alt sector la posta..pt altul la CEC..in cazul eliberarii un act de indetitate ma refer, eu vreau momentan viza de flotant #-o multumesc!
Cel mai recent răspuns: chiquita , utilizator 10:42, 24 Martie 2015
Daca e asa mai bine luati un timbru fiscal de 5 lei si ati terminat balciul.
asta am si facut bine nu se gasesc fix de 5 lei am luat 2 cu 2 de 3 lei=6 lei :) se poate yupii astazi am fost, marti imi pot ridica buletinul cu viza de flotant, pam pam, multumesc pt raspuns!
Corect nu era sa va ia 2 timbre de 3 lei deoarece ati depasit valoarea si nu e voie, dar fiecare face ce face pe barba lui, pam,pam.:D
hmm nu era in minus era in plus :)) deci se pare ca merge in plus, ehh bine c-am rezolvat, multumesc pt raspunsurile promte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare viza de flotant andreiionel andreiionel ce acte necesare sunt pentru obtinere viza flotant. am citit ca este nevoie si de certificat casatorie desii sunt in divort si am parasit ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant ContSters94625 ContSters94625 stiti cumva ce acte am nevoie pentru viza de flotant in Bucuresti? este necesara prezenta proprietarului la sectia de politie sau pot sa duc contractul de ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant pentru proprietar ionelpopa123 ionelpopa123 Ma voi muta pentru citeva luni in Ploiesti, unde sunt proprietarul unui apartament, dar am domiciliul stabil intr-o alta localitate si nu vreau sa mi-l schimb. ... (vezi toată discuția)