avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Veteran de razboi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Veteran de razboi

Buna ziua,avem o nelamurire in legatura cu un loc de veci apartinand unui veteran de razboi. Intrebarea noastra este daca urmasii au voie sa fie inhumati in acel loc. Precizam ca atat veteranul cat si sotia acestuia sunt decedati, s-a dezbatut succesiunea, dar la Casa Armatei ni s-a spus ca nu ma poate fi prelungita concesiunea in favoarea urmasilor.
Va multumim.

Alte discuții în legătură

Cesiune loc de veci dubick dubick La decesul tatalui, fica lui, a concesionat de la Cimitirul din Cluj in numele familiei , pentru tatal decedat un loc de veci de 4.50m2 . Tatal a fost inhumat ... (vezi toată discuția)
Loc de veci veterani mototoleavasile mototoleavasile buna ziua.tatal meu a fost veteran de razboi si a beneficiat de un loc de veci pe legea 44/1994 el a decedat in 2011,iar ulterior am facut succesiunea la ... (vezi toată discuția)
Succesiune pe 2 locuri de veci cristi2239 cristi2239 Am vrut sa platesc impozitul la cimitir si nu mi a primit banii pentru ca nu ma cunostea. Am urmatoarele nelamuriri 1 Care este modalitatea legala pentru ... (vezi toată discuția)