sunt despartita de sot de 2ani si avem impreuna o fetita de 2ani si 3luni,avem cumparata o casa impreuna insa in momentul plecarii mele cu fata nu aveam actele facute la casa,el nu se intereseaza de fata si are un alt copil cu alta,intrebarea mea este daca se poate imparti casa luata impreuna?inca nu am bagat divortul,ce sanse de castig am plus cusodia fetei mele
va rog sa ma ajutati cu un raspuns
In acest caz, casa se va imparti in cote egale, mama d-voastra va dovedi cu extras de la banca ca a ridicat banii iar chitanta de mana ca i-ati dat d-voastra proprietarilor. Puteti deschide proces de partaj si cere jumatate din valoarea casei , n-are importanta daca sotul d-voastra a intabulat casa doar pe numele lui, veti primi fiecare jumatate din casa.
Partaj
ContSters359971
Buna ziua! Impreuna cu sotul am cumparat un apartament, fara rate. Eu am pus 10 mii iar el restul. El lucreaza cu acte in regula, eu la negru am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Partaj
cuziamusia
Acum 10 ani lucram (legal) in strainatate si i-am trimis sotiei (prin banca) 15 mii euro cu scopul sa cumpere doua imobile (pe numele ei, deci bunuri comune). ... (vezi toată discuția)