avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Adunarea comitetului executiv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Adunarea comitetului executiv

Buna ziua,
Comitetul executiv este obligat sa afiseze la avizier convocatorul sedintelor de comitet si deciziile luate de acesta?
Legea 230 nu prevede nimic in acest sens.
Cel mai recent răspuns: Dan1963 , utilizator 08:48, 20 Martie 2015
Dan1963 a scris:

presedintele poate convoca doar membri care voteaza ce vrea el

Nu este chiar asa cum afirmati dvs
Ati parcurs atent dispozitia postata ?
sunt legal întrunite daca jumatate plus unu din numarul membrilor sai sunt prezenti.

Deci legiutorul a impus ,pentru ca deciziile comitetului sa fie temeinice si legale,ca la sedinta comitetului executiv sa participe 50+1 din numarul membrilor comitetului executiv
La noi comitetul este format din 5 membri, pe unul nu l-a anuntat pentru ca avea personalitate si ar fi putut influenta votul celorlalti. Astfel sedinta a fost statutara iar decizia valida. Eu nu am participat, cenzor fiind, pentru ca nu am stiut cand are loc sedinta. In plus am fi putut anunta membrii asociatiei despre deciziile luate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizii c.e asociatie de proprietarri ionelpascaru ionelpascaru In legea 196/2018, la art. 55, alin 4 se zice: \"Deciziile comitetului executiv se consemnează în registrul unic de procese-verbale al asociaţiei de ... (vezi toată discuția)
Un proprietar are voie sa participe la o sedinta a membrilor comitetului executiv? breazamoreni breazamoreni Buna seara, Revin cu o intrebare: Un membru al asociatiei de proprietari are voie sa participe la o sedinta a membrilor comitetului executiv organziata de ... (vezi toată discuția)
Legal sau ilegal marian_01 marian_01 in cadrul asociatiei de proprietari sa luat hotararea ca femeia de serviciu sa fie premiata cu o anumita suma de bani.NU s-a intrunit comitetul executiv,nu au ... (vezi toată discuția)