avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere magazin piese si accesorii auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere magazin piese si accesorii auto

Doresc sa deschid in magazin care sa se ocupe cu comertul de piese si accesorii auto, ma intereseaza dupa infiintarea firmei si a deschiderii punctului de lucru ce autorizatii/acte mai sunt necesare pentru functionarea corecta a magazinului? Va multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:53, 24 Martie 2015
cand deschideti punctul de lucru trebuie sa aveti grija ca sa autorizati codurile CAEN necesare la punctul de lucru, mai apoi ACORDUL DE FUNCTIONARE de la Primaria de care apartine punctul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa deschid o vulcanizare ValyMyky ValyMyky Buna ziua! Doresc sa deschid o vulcanizare pe un teren inchiriat ,am deja srl din 2005 ,doar trebuie sa deschid punctul de lucru. Vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Coduri caen MaBogdan MaBogdan Buna ziua, As vrea sa fac un srl-d, fara sa accesez momentan fonduri,cu activitatea principala, momentan, de magazin online materiale electrice. In viitorul ... (vezi toată discuția)
Magazin second hand iliescuelena iliescuelena Detin un SRL si as dori sa deschid un magazin second hand ce autorizatii sau alte documente imi sunt necesare? Mentionez ca am toate codurile CAEN Va ... (vezi toată discuția)