avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Aplicare 170/2015
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Aplicare 170/2015

Buna ziua,
Avand in vedere noul ordin 170/2015, sumele inregistrate in registru de incasari si plati de totalizeaza lunar. Asta inseamna ca pentru fiecare luna se va incepe o noua pagina in acest registru?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:41, 19 August 2015
Nu neaparat. Treceti inregistrarile lunii martie, faceti acesl total si apoi continuati cu cele din aprilie la care mai faceti un total.
Multumesc pentru raspuns. Asta inseamna sa nu las nici un rand liber si sa continui cu luna urmatoare? Dar la sfarsitul anului cum se procedeaza? Noul an se incepe pe alta fila?
Anul urmator incepeti pagina noua.
Totalul lunar va cuprinde doar inregistrarile aferente fiecarei luni sau se cumuleaza cu lunile precedente?
Cumulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

nelamuriri-registrul jurnal si reg. inventar bianchita bianchita 1.Tin contabilitatea unui bar cu ajutorul unui sistem informatic si listez registrul jurnal la sfarsitul fiecarei luni pe care il atasez la celelalte acte ... (vezi toată discuția)
Listare rjip completat pe calculator Alexandru Arsu Alexandru Arsu Buna ziua, In ceea ce priveste contabilitatea in partida simpla sunt incepator. Pana acum, RJIP din programul meu are 6 randuri pe ianuarie si vreo 15 ... (vezi toată discuția)
Completare registru jurnal de incasari si plati GabiDeva GabiDeva Buna ziua, Sunt PFA, in sistem real, si v-as ruga sa-mi spuneti cum completez Regisrtrul Jurnal de incasari si plati. Anul trecut am ramas, in urma ... (vezi toată discuția)