avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contabilitate firma fara activitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contabilitate firma fara activitate

Salutare,

Am o firma nou intemiata - tip srld si as vrea sa tin eu contabilitatea pana ce incep activitatea cu ea (ca sa mai scad din cheltuieli). Aveti idee ce declaratii trebuie sa depun si unde ?

Alte discuții în legătură

Informatii contabil srl lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa ma ajutati cu cateva informatii legate de contabilitatea unei firma Srl-SrlD: Eu si sotul meu dorim sa ne infiintam o firma Srl sau SrlD ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de contabil?!? Giapettin Giapettin Buna ziua, Inca un incepator cu intrebari stupide :P, si sper sa ma luminati. 1. Vreau sa imi deschid o firma cu domeniul de activitate: asistenta ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli personale firma cu asociat unic gtht90 gtht90 Daca imi deschid o firma cu asociat unic (srl sau srld) pot cheltui in scop personal banii? Am inteles ca pot lua bani din firma la sfarsitul anului fiscal ... (vezi toată discuția)