avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare teren

Pe scurt: Bunica mea a intrat in posesia unui teren ca sotie de veteran de razboi, din pacate aceasta s-a stins in august 2003.
In urma a multe demersuri, timp pierdut, nu reusim sa intram in posesia terenului, ca raspuns la ultima adresa lasata la Primaria mun Tulcea am fost informati ca in urma sentintei 2781/15.10.2007 executarea silita nu a fost finalizata la acest moment datorita refuzului ADS-Bucuresti de a semna Protocolul de predare-primire a terenurilor agricole destinate punerii in posesie a actionarilor si locatorilor SC VITICOLA AEGYSSUS SA. Intrebarea mea ar fi, mai avem vreo sansa sa ne insusim acest teren care de fapt si de drept este al nostru? Si ce demersuri ar trebui facute in continuare?
Cel mai recent răspuns: dolgo67 , utilizator 10:03, 2 Aprilie 2015
puteti sa inaintati o actiune avand ca obiect obligatia de a face, respectiv de a semna acele protocoale de predare primire. De asemenea puteti formulaplangeri penale impotriva abuzurilor in serviciu ale functionarilor ADS care prin refuzul lor nu respecta o hotarare juidecatoreasca si va incalca drepturile
Buna dimineata,
catre cine trebuie sa inaintam aceasta actiune, catre cei de la ADS, ce demersuri sa incepem sa facem si de unde, care este motivul care ii impiedica sa puna in aplicare decizia?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedare - intrebari alinanca alinanca Buna ziua! As avea nevoie de unele lamuriri pentru un domn in varsta care nu are posibilitatea sa isi faca aici un cont. Bunica dansului a fost proprietara ... (vezi toată discuția)
Anulare acte frauduloase-jurisprudenta- rodica_post rodica_post TRIBUNALUL TULCEA Dosar nr. 1792/88/2007 SECTIA CIVILA, COMERCIALA SI CONTENCIOS ADMINISTRATIV Sentinţa Civilă nr. 369 ªedinţa publică de la 05 martie ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren florentina.calin florentina.calin Am intrat in posesia unor acte ce atesta ca bunica mea, decedata, a avut o casa ce a fost demolata inainte de '89. Mai exista o sansa sa revendic terenul, ... (vezi toată discuția)