avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antecontract prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antecontract prima casa

buna ziua. suntem doi proprietari al unui apartament si dorim sa il vindem unei persoane care vrea sa il cumpere prin Prima Casa. As dori sa stiu daca semnarea antecontractului trebuie facuta de ambii proprietari sau daca se poate sa semneze doar unul dintre ei , fara procura de la celalalt. Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: elisa27 , utilizator 13:55, 20 Martie 2015
Daca nu se da procura atunci ambii proprietari trebuie sa fie prezenti si sa semneze atat antecontractul cat si contractul de vanzare/cumparare.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Riscuri cumparare apartament procura mateifl mateifl Buna ziua, As dori sa stiu daca si care sunt riscurile la care ma expun daca vreau sa cumpar un apartament de la o persoana care are procura data de ... (vezi toată discuția)
Clauza antecontract prima casa mihainmo mihainmo Buna seara, Trebuie sa inchei un antecontract vanzare/cumparare apartament prin Prima Casa si as vrea sa trec o clauza cum ca semnarea contractului de vanzare ... (vezi toată discuția)
Antecontract v-c sau procura? ce conteaza? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua, Va rog, am mare nevoie de sprijinul Dvs. Este vorba de un antecontract de vanzare-cumparare pentru un teren, pe care l-am semnat in calitate de ... (vezi toată discuția)