avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amenzi circulatie 2005-2010
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amenzi circulatie 2005-2010

Buna ziua, As vrea sa aflu daca exista vreo cale de atac pentru o poprire pe salariu pentru amenzi de circulatie in val totala de 10.000lei, cumulate din 2005 pana in 2010. Am primit in 2013 un set de instiintari de plata (26 buc) prin care mi se aducea la cunostinta ca a expirat termenul legal de plata a acestora. Mentionez ca o parte dintre acestea sunt deja platite ( am facut recent curatenie prin acte si am gasit doua chitante originale) dar nu pot dovedi decat doua trei dintre acestea. Exista vreo metoda prin care sa scap de aceasta povara?
Ultima modificare: Vineri, 20 Martie 2015
eugen-grigore, utilizator
Cel mai recent răspuns: mcornell , utilizator 23:13, 26 Martie 2021
Contestatie la executare la judecatorie. Prezentati dovezile pe cale le aveti.
daca fac dovada ca una singura este platita si totusi figurez cu ea neplatita pot cere sa fie anulate in totalitate?
Contestati ce e prescris ( mai vechi de 5 ani socotit din ian anul urmator) si ce e platit, le veti plati pe celelalte.
Multumesc pentru raspuns,
Inteleg ca amenzile mai vechi de 5 ani nu mai este cazul sa le justific cu chitantele de plata pentru ca sunt prescrise oricum ? Asta inseamna ca trebuie sa caut chitantele mai noi de 5 ani?
Prescriptia o constata instanta, dvs trebuie s-o invocati. Daca tot ati gasit chitante si pt cele mai vechi , depuneti-le si aratati ca sunt si platite.. alea care sunt.

Alte discuții în legătură

Anulare masura executarii silite de catre tribunal. proces-verbal de contraventie considerat prescris amelyah amelyah Un p-v de contraventie din anul 2009 pentru care s-a transmis instiintare, somatie, contribuabilul respectiv are si casa si in mod voit a platit doar impozitul ... (vezi toată discuția)
Termen prescriere amenzi circulatie la sectia financiara doru58 doru58 Am solicitat la Sectia Financiara Sector 5, eliberarea unui Certificat Fiscal, pentru a putea vinde un apartament, ca urmare a decesului sotiei si a ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie penalitati florimanolache77 florimanolache77 Buna ziua, Asociatia blocului unde locuiesc solicita prin instanta sa achit penalitati calculate in perioada iulie 2012 si pana in prezent. Care este termenul ... (vezi toată discuția)