avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cum pot beneficia de alocatie marita
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cum pot beneficia de alocatie marita

Am patru copii unul din prima casatorie si trei din actuala relatie. Sunt separata de 7 ani. Nu am posibilitatea materiala sa divortez .Pot beneficia de alocatia marita
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 20 Martie 2015
Alocatia de stat pentru copii nu s-a majorat, a ramas la fel.

S-au majorat numai alocatiile pentru sustinerea famiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia copilului BELLONO BELLONO S-a marit alocatia de stat pentru copii sau cea de sprijinire a familiei in noiembrie 2014? Suntem o familie cu 4 membri, doi minori, si avem un venit de 270 ... (vezi toată discuția)
Nelamurire ana500 ana500 Buna ziua . Am o nelamurire cu privire la alocatiile copiilor . Trebuie sa analizez dosarele depuse pentru acordare bursa sociala sau medicala ( lucrez ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor cu un parinte angajat in germania iolaru iolaru Fostul meu sot se afla in Germania, cu actuala lui familie, unde lucreaza, cu contract de munca. Am aflat recent de la o cunostinta al carei sot lucreaza in ... (vezi toată discuția)