avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare cheltuieli de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare cheltuieli de executare silita

buna ziua!

M-ar interesa cum se pot recupera de la debitor cheltuielile de executare silita, atunci cand din lipsa bunurilor urmaribile ale debitorului, acestea au fost platite de creditor?
Cel mai recent răspuns: lacramioara81 , utilizator 12:17, 25 Martie 2015
Daca debitorul nu este solvabil,pe cale de consecinta creditorul nu poate recupera c/v cheltuieli de executare
Eventual,creditorul poate starui periodic la executorul judecatoresc sa mentina pe rolul activ cererea de executare silita in eventualitatea in care debitorul fie devine proprietar pe bun imobil/mobil ,sau se angajeaza si obtine drepturi salariale - asupra carora sa se dispuna executarea silita
Mersi mult pt. raspuns. Alta cale nu exista, ce se intampla daca starea patrimoniala a acestuia nu o va permite niciodata, asa cum este prevazut in art 669, alin. 5 NCPC? De ex. poate fi obligat la munca in folosul comunitatii, daca da, cum...?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2015
lacramioara81, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu executor larisal larisal Buna ziua, As dori sa stiu in sarcina cui \\"cade \\" de plata onorariu executorului judecatoresc. Din ceea ce stiam acesta pica in sarcina debitorului. In ... (vezi toată discuția)
Executare silita, plata cheltuielilor spiriy2005 spiriy2005 Buna ziua, Am calitatea de creditor intr-un proces de executare silita si doresc sa stiu daca sunt obligat sa achit eu cheltuielile de executare + onorariu ... (vezi toată discuția)
Solicitare informatii debitor posibil insolvent catalin2011 catalin2011 Buna ziua ! Exista vreo procedura legala prin care unui creditor - in baza unui titlu executoriu legalizat impotriva debitorului - anterior inceperii oricarei ... (vezi toată discuția)