avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare rca

Buna seara am o problema in legatura cu un rca am o masina pe numele alu taicameo dar problema ca el a decedat si cum fac asigurarea rca la masina?pt ca nu imi permit sa fac succesiunea.
Cel mai recent răspuns: Constantin Popovici , Consultant asigurari 23:42, 24 Martie 2015
Este grav, trebuie facuta succesiunea.
Faceti asigurarea pe numele tatalui in continuare !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare despre asigurarea masinii alexcristian1988 alexcristian1988 Buna seara am o problema am o masina pe numele tatalui meu care el a decedat si problema este ca anul acesta mia cerut cei de la asigurari rca un cupon de ... (vezi toată discuția)
Un sfat alexutzu1234 alexutzu1234 buna ziua am o intrebare in legatura cu o masina.Tata a decedat si a ramas o masina pe numele lui si problema ii ca imi expira RCA pot sa fac RCA si pe alt ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto cristinicaa cristinicaa buna ziua.am o intrebare daca puteti sa ma lamuriti eu as vrea sa inmatriculez masina pe tatal meu.in cazul in care decedeaza pot sa mai circul cu ea doar cu ... (vezi toată discuția)