avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... O intrebare despre asigurarea masinii
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

O intrebare despre asigurarea masinii

Buna seara am o problema am o masina pe numele tatalui meu care el a decedat si problema este ca anul acesta mia cerut cei de la asigurari rca un cupon de pensie da nu mai vechi de 3 luni , pe care nu il lam , ce varianta mai pot avea sa pot faci asigurarea rca la masina?.eu nu am bani sa fac succesiunea.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:17, 23 Martie 2015
Este problema. Trebuie facuta succesiunea.
asigurarea nu poate fi facuta pe numele unei persoane decedate, ca atare ori prezentati un certificat de mostenitor ori nu veti mai putea asigura masina.
Adica eu nu mai pot circula cu masina este cea mai mare porcarie posibila
Obtineti un certificat de calitate de mostenitor de la notariat, acesta certifica dreptul de succesor pana la obtinerea cert. de mostenitor.
Certificatul de mostenitor atesta calitatea de proprietar al autoturismului? Polita de asigurare se incheie numai pe numele proprietarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, soțul meu a decedat,nu am făcut succesiunea,am ... avram1977 avram1977 Bună ziua, Soțul meu a decedat,nu am făcut succesiunea,am o mașină care era pe numele lui,expira asigurarea obligatorie, o pot reînnoi sa pot circula cu ... (vezi toată discuția)
O asigurare la masina alexutzu1234 alexutzu1234 Buna seara am o masina pe care este pe numele lui tata.Problema ii ca el a decedat si vreau sa stiu cat timp pot sa fac asigurarea la masina , pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)
Mostenire auto. inmatriculare pe numele meu sau rca pe acelasi talon? FlorinaPetrica FlorinaPetrica Am mostenit un autoturism,in urma decesul tatalui meu. In decembrie anul acesta expira asigurarea RCA, si trebuie sa o reinnoiesc. Pot sa o fac pe acelasi ... (vezi toată discuția)