avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Relatii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Relatii de munca

am facut cererea de lichidare la 1 februarie la servici si am primito in martie 15 cu nota de lichidare din martie cineva a mai fost platit in locul meu o luna ce sa fac,cand am plecat de la servici am facut copie de pe cererea de lichidare pentru ca stiam ca si alti angajati au mai patit asta,firma mama este in alt oras si seful nostru aducea salariile in plic fara sa semnam undeva pentru el
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Martie 2015
danna74, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:26, 23 Martie 2015
Ati primit decizia de incetare a c.i.m. ? Ce data a incetarii este mentionata in ea?

Cum ati solicitat incetarea c.i.m. , cu acordul partilor sau prin demisie?
Buna ziua data incetarii este 29 martie cu acordul partilor
Ceva nu este in regula , dvs ati facut cerere in 01.02.2015 , ati primit-o in 15.03, iar data incetarii este 29.03. ???

Puteti solicita instantei anularea acesteia, daca nu corespunde realitatii . De asemenea, solicitati angajatorul , in scris, un extras REVISAL pe care-l puteti compara cu ceea ce este transmis in baza de date a iTM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada preaviz Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Spuneti-mi va rog daca am o cerere de deimise cu preaviz de 20 de zile lucratoare incepand de astazi dupa calculele mele azi fiind 03.03.2014 ... (vezi toată discuția)
Stiu ce vreau sa solicit dar nu stiu cum sa pun problema... demisie sau transfer? larafabian larafabian Am lucrat cu cim pana pe 17.06.2013 la o societate (am facut cerere de lichidare la zi) si astazi pe 18.06 am anuntat o alta societate ca de maine adica 19.06 ... (vezi toată discuția)
Date incorecte de operare decizii incetare cim in revisal lemonik lemonik Buna seara. Spuneti-mi, va rog frumos, ce pot face in situatia in care am inregistrat in revisal decizii de incetare a cim atat cu art 55(b), cat si cu 31(1) ... (vezi toată discuția)