avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registru de incasari si plati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registru de incasari si plati

Buna ziua ,
In Reg.de icasari si plati pot trece chitantele si facturile de la rezervare firma, inmatriculare la Registrul Comertului ? Normal aceste plati sunt facute pana sa-mi iasa Certificatul de inregistrare . Va intreb pentru ca am cunostinte care au facut lucrul acesta. Am inteles ca nu pot opera in acest registru decat in momentul cand imi iese CUI-ul.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:16, 21 Martie 2015
Toate cheltuielile de infiintare, pe baza documentelor justificative, se trec in rjip.
Se pot trece in registrul de incasari si plati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa neplatitor de tva andreea_catalina andreea_catalina 1. Pentru un PFA cu activitatea principala proiectare si audit energetic se pot trece in RJIP la plati cotizatia anuala platita la o asociatie profesionala? ... (vezi toată discuția)
Pfa venit real, fara chitante break_noon break_noon Am si eu niste intrebari, daca se poate. Pina anul trecut am fost la norma de venit, de anul asta sunt la venit real, asa ca trebuie sa completez registrul ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa smioana smioana Buna ziua, Anul trecut am infiintat un PFA in luna ianuarie care are ca obiect de activitate \"Alte transporturi terestre de calatori\". Acum a venit timpul ... (vezi toată discuția)