avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problema cu o doamna administrator foarte agresiva, ce ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problema cu o doamna administrator foarte agresiva, ce ameninta mereu cu somatii si dat in judecata

Buna ziua. De cateva luni de zile intampin probleme legate de comunicarea cu d-na administrator a blocului unde locuieste mama mea. In fiecare luna cand se duce fie mama mea fie eu sa platim, o parte din suma datorata, aceasta face scandal, ne mustreaza, ne vorbeste pe un ton ridicat si intr-un final ne trimite somatii de plata si ameninta ca "trimite dosarul". Sincer sa fiu, eu pot gestiona destul de ok acest gen de comportament si pana acum am lasat capul plecat, insa ideea ca acelasi gen de comportament il are si vis-a-vis de maica-mea, care este batrana si bolnava, deja ma scoate din sarite... la modul ca acest mesaj il scriu fiind mandru de mine ca m-am abtinut joi seara sa nu ma duc ca o tornada de la servici direct acolo peste ea si sa fac ca toate cele !

In fine, problema este ca intr-adevar, exista niste restante. Dar sincer nu mi se pare a fi o situatie atat de grava precum urla nesimtita asta de fiecare data, suma maxima datorata a ajuns la putin peste 1100 RON dintre care aproape 400 RON mama mea i-a platit chiar joi seara, deci datoria actuala este undeva intre 700 - 750 RON. Vreau sa stiu daca este normal sa aibe acest gen de comportament si daca este legal sa trimita atatea somatii de plata si sa ne ameninta toata ziua buna ziua ca "trimite dosarul". Intentionez ca saptamana viitoare joi ( 26 Martie ) cand strange intretinerea sa bat drumul pana acolo special ca sa port o discutie cu ea si vreau sa stiu pe ce ma pot baza, consider ca am inghitit destul mojiciile acestei nesimtite si vreau sa pun piciorul in prag. Daca intr-adevar suma restanta este considerata asa o mare "gaura" in buget, desi cunosc si am auzit de oameni care au zeci de milioane restante sau chiar au depasit pragul de 100 de milioane, ok voi plati exact pana ajung la o suma restanta la care ar trebui sa incete cu aceasta atitudine, practic topicul acesta l-am deschis pentru a afla in ce cifra ar trebui sa ma incadrez ca sa taca odata si sa ne lase in pace.

Sa nu uit, ea invoca mereu motivul ca ... domne sa avem intretinerea platita pana cu maxim 3 luni in spate, ceva de genul, la ora actuala suma restanta este ~ echivalentul ultimelor 2 luni de intretinere. Astept sfaturile si sugestiile dvs., va multumesc !
Cel mai recent răspuns: acivic , utilizator 04:31, 25 Martie 2015
Fata draga daca ai fost la scoala te rog sa faci o socoteala .Daca 10 locatari au restanta 1100 lei cine plateste facturile caldura apa rece, apa calda etc???.Ca asociatia nu este o BANCA
Incercati så plåtiti restanta la întretinere, så ajungeti la zi cum s-ar spune si låsati restante celelalte utilitåti: telefonul, lumina, impozitul pe caså.... si nu veti mai avea nici-o problemå cu administratora, nu mai existå motiv. Cât despre celelalte utilitåti nu sunteti în combinatie cu nimeni, asa cå dacå vå debranseazå sau vå aplicå penalizåri råspundeti solitar, nu afectati pe nimeni din vecini, va exista liniste si pace în aceastå privintå. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzurile administratorului de bloc Sorana123 Sorana123 Buna ziua! Azi dimineata a venit la usa mea administratorul blocului in care locuiesc si mi-a spus ca daca pana diseara nu platesc intretinerea, vine maine ... (vezi toată discuția)
Temeinicia calculului penalitatilor geta-taby geta-taby Bun seara! am si eu o intrebare in legatura cu calcularea penalitatilor procentuale de 0,2%.....la o suma de 180 ron,este posibil sa se calculeze o penalizare ... (vezi toată discuția)
Procedura legala de actionare in instanta miha35 miha35 Buna ziua! As dori sa va cer sfatul intr-o problema care ma preocupa de ceva vreme.Care este procedura legala de actionare in instanta a proprietarilor rau ... (vezi toată discuția)