avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probe noi la apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Probe noi la apel

A fost respinsa actiunea si as vrea sa stiu daca am dreptul la propunerea de noi probe in proces sau se judeca apelul doar cu probele existente in prima instanta .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:19, 21 Martie 2015
apelul are caracter devolutiv ceea ce presupune ca pot fi administrate probe noi in masura in care instanta le considera utile, concludente cauzei.
Va multumesc.
Aveti dreptul de a propune noi probe in apel insa este destul de complicat daca nu le-ati propus in fata primei instante.
Desi dreptul de a solicita probe noi in apel instanta nu este obligata sa admita administrarea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel proces raspundere delictuala - daune morale romex romex Mama mea a fost data in judecata de un nepot pe motiv ca l-ar fi jignit . In urma procesului ( fond , martori, inscrisuri ) instanta i-a respins actiunea ... (vezi toată discuția)
Probe? grecul grecul Buna seara! In cursul cercetarii judecatoresti, se poate reitera cererea de proba care a fost initial respinsa? (vezi toată discuția)
Cerere de chemare in judecata! calandrino21 calandrino21 As dori sa-mi precizati de ce este necesar sa insesrez in cererea de chemare in judecata formula :\"In dovedirea actiunii mele inteleg sa folosesc proba cu ... (vezi toată discuția)