avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua, am făcut in anul 2007 un credit de 7000 euro. Am putut plati pana in 2009 cate 110 euro lunar. După aceea am fost executata silit cu poprire pe salariu de aprox 700 lei lunar timp de 1 an după care firma s-a închis. După câteva luni m- am angajat la o alta firma unde timp de alti 2 ani am plătit cate 600 lei lunar. De la această firma am plecat acum 1 an si jumătate sim-am angajat la firma la care lucrez si in prezent. In aceasta perioada nu mi s- a mai oprit nimic. Vineri am pri.IT înștiințare la șv ca am poprire pe 58 000 lei. Suma nu numai ca depășește pana si împrumutul insa, se pare ca tot ce am plătit panaac a fost șters cu buretele. Mu înțeleg de ce s-a revenit Acum si de ce cu această sumă. Dobândă este mai mare ca și creditul. Este legal? Este legal sa se mai ia dobanda daca creditul este în executare? Banca nici nu mai exista de cativa ani buni..am încercat sa dau de cineva care sa îmi spună suma pe care am platit-o pana acum pentru ca d-na executor zice ca nu știe si ca eu ar trebui sa stiu...Va rog sa îmi dați un sfat
Multumesc

Cel mai recent răspuns: ph33kty , utilizator 16:36, 22 Martie 2015
Initial pentru clarificari analizati personal sau cu persoana specializata documentele din dosarul de executare silita
Verificati temeinic existenta dovezilor sumelor retinute
Contestati in instanta executarea in privinta sumei pretinse, aveti termen 15 zile.
Dobanda si penalitati vi se calculeaza in baza contractului de credit pana cand achitati.
Mulțumesc pentru răspuns. Nu am dovezi ale plaților. Am cerut in 2013 un grafic de rambursare si nu mi s-a dat decât o suma la telefon. Era in jur la 3000 euro de acoperit...deci de asta mi se pare suspect...acum am 50 000 lei??! Ca si cum iau creditul de la capat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falimentul persoanei fizice mariosyle mariosyle Buna seara! Am ramas restant la achitarea a doua credite de nevoi personale, fara garantii imobiliare. Practic, din 2011 nu mi-am mai permis sa platesc ... (vezi toată discuția)
Executare silita tardiva in luna martie 2022,am primit notificare ... corinabbbbbb corinabbbbbb Executare silita tardiva In luna martie 2022,am primit notificare pentru poprirea pensiei,pentru cheltuieli de executare dintr-un dodar ex.din 2012,aferent ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit cu ipoteca mony06 mony06 Buna. Am si eu o intrebare si as dori o lamurire din partea dumneavoastra. Am un credit ipotecar la banca pe un teren. Nu am mai platit de ceva vreme ratele ... (vezi toată discuția)