avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inregistrare pamant in REGISTRU AGRICOL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inregistrare pamant in REGISTRU AGRICOL

buna ziua, am si eu 3 ha de pamant si doresc sa l deau unor rude spre a-l lucra.
Dupa o serie de discutii dansi au fost de acord cu acest lucru dar doresc sa treaca in REG AGRICOL suprafata de pamant respectiva pe numele lor, la pozitia cum au numit-o ei strainai.
Ce inseamna acest lucru, pot pierde prin absurd dreptul de proprietate asupra pamantului respectiv?
Cel mai recent răspuns: cablu , utilizator 12:01, 22 Martie 2015
In registrul agricol terenul trebuie sa fie numele proprietarului si nu al altor persoane.

Cu rudele faceti un contract de arenda in care treceti obligatii, plata in natura a unei cantitati de produse, termen de arenda (5 ani), plata impozitului pe venit, asigurari, etc. eventual plata impozitului pe teren.
multumesc mult de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit restant pt un teren agricol cipmircea cipmircea Recent am aflat ca sunt mostenitorul unei suprafete de 2 ha, reprezentant a treia parte dintr-o suprafata de 6 ha a bunicului meu, pentru care trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Teren agricol evaziune fiscala, inselaciune Mikiro24 Mikiro24 Buna ziua, Va rog mult de tot sa ma ajutati si pe mine cu cateva raspunsuri la urmatoarele intrebari; In ce conditii legale ar trebui o socitatea agricola sa ... (vezi toată discuția)
Impozitarea arendei Ibram Gina Ibram Gina Am o Intrep.Individuala cu activitate de cultura cerealelor.Lucrez 950ha din care 200 proprietate.APIA imi trece in declaratie intreaga suprafata pentru care ... (vezi toată discuția)