avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Punct de lucru gogoserie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Punct de lucru gogoserie

Buna ziua,

Doresc sa preiau o gogoserie si va rog sa imi spuneti ce evidenta contabila ar trebui sa am la punctul de lucru,eventual legislatia in acest sens.Vreau sa fiu in regula in eventualitatea unui control ANAF.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:28, 22 Martie 2015
Trebuie sa aveti casa de marcat si sa emiteti bonuri fiscale.
Despre acestea stiam,am nelamuriri referitor la NIR, bon de consum sau orice alta documentatie care are legatura cu productia, materia prima, vanzare, produs finit.
Sa aveti documentele justificative (facturi si niruri) pentru achizitie materii prime, bonuri de consum pentru materia prima folosita conform retetarului si raportului de productie si dispozitie de livrare pe baza careia scoateti din evidenta cantitatea de produse finite facute si trimise catre vanzare
Modelul de retetar si raport de productie se face in functie de necesitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala BISCUTA BISCUTA Buna ziua, Pentru o Intreprindere Individuala cu profil de gogoserie se tine evidenta contabila in partida simpla..registru de incasari si plati, cum procedez ... (vezi toată discuția)
Contabilitate primara productie BISCUTA BISCUTA Buna ziua, Care sunt pasii de urmat de la factura de cumparari pana la vanzarea a produsului finit? 1. FACTURA MATERIE PRIMA a).NIR b).BON CONSUM cu ... (vezi toată discuția)
Fast food evidenta pentru ii book2 book2 Inteleg ca pentru un fast food trebuie si raport zilnic de gestiune, ce trebuie trecut in el? Daca am bonuri de consum pentru materia prima pe care o niruiesc ... (vezi toată discuția)