avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acte necesare pentru un minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acte necesare pentru un minor

as dori si eu sa stiu ce acte imi sunt necesare pentru un minor de 17 ani pentru trecerea in bulgaria ? Precizez ca sunt divortata iar tatal nu are drept de vizita. Poate trece cu buletinul sau ii trebuie pasaport ?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 22:02, 21 Iunie 2009
Buna seara.Pentru a va deplasa in Bulgaria va sunt necesare hotararea judecatoreasca de incredintarea a minorului legalizata de instanta de judecata si buletinul de identitate al minorului
Ca completare la cele de mai sus: Pentru evitarea unor situatii neplacute, va recomand sa va faceti traducere legalizata in limba bulgara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu minorul Hildegarde Hildegarde Buna seara Am o nelamurire in ceea ce priveste posibilitatea de a iesi din tara Am o fetita in varsta de 5 ani rezultata dintr-un concubinaj recunoscuta de ... (vezi toată discuția)
Calatorie cu minor in strainatate (parinti divortati) ContSters231389 ContSters231389 Buna seara. Sunt mama unei fetite de 5 ani, divortata anul trecut. Fetita mi-a fost incredintata spre crestere, prin hotarare judecatoreasca definitiva si ... (vezi toată discuția)
Plecare in strainatate cu copil minor julius.jr julius.jr va multumesc ca existati! Problema mea este urmatoarea:-Sint divortata si am un copil de 5 ani.La divort tatal nu a ridicat pretentii asupra copilului de nici ... (vezi toată discuția)