avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda penala luata in Germania
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda penala luata in Germania

Ma numesc Nicolae am 23 ani,in anu 2014 am fost complice la un scandal intre romani,am fost judecat si am primit o amenda penala de 2000 de euro.Ce credeti imi vine sa o platesc in romania?Daca o sami vina o pot plati in rate?Lucrez uneori la negru cum gasesc de munca,nu am nimic pe numele meu.Cum credeti ca sar putea rezolva aceasta problema?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 17:20, 22 Martie 2015
Depinde de legea statului German, dupa caz amenda penala se poate transforma in inchisoare daca nu este platita si cand veti calca pe acolo, va incalta direct la mititica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua !! am și eu o întrebare sper ca ma poate ajuta cineva ... UrgentAmenda UrgentAmenda Buna ziua !! Am și eu o întrebare sper ca ma poate ajuta cineva , anul trecut am Fost prinsă furând dintr-un magazin din Germania in valoare de maxim ... (vezi toată discuția)
Cunosc 2 băieți care au făcut o glumă proasta în germania ... Alex22o1 Alex22o1 Cunosc 2 băieți care au făcut o glumă proasta în Germania și au încercat să scoată o folie de telefon dintru magazin din mall pentru un pariu ca ... (vezi toată discuția)