avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Vanzare cherestea in Romania-taxare inversa (obtinuta ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Vanzare cherestea in Romania-taxare inversa (obtinuta din import Ucraina)

Buna ziua,

Vanzarea de cherestea in Romania catre o persoana juridica este cu taxare inversa sau nu? Mentionez ca eu am cheresteaua din import.
As dori si o monografie contabila in acest sens.
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Taxare inversa material lemnos viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Buna seara, si La multi Ani ! Va rog , daca poate cineva si are timp sa ma lamureasca cu urmatoarea speta :sant platitor tva , am primit de la o soc platitor ... (vezi toată discuția)
Monografie import cherestea din ucraina mihaela_chisilenco mihaela_chisilenco Buna ziua, o societate din Romania platitoare de tva importa cherestea din Ucraina. vinde cheresteaua in vama unei alte societati platitooare de tva . In pret ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila import ucraina acetina acetina Buna ziua. Am rugamintea de a ma ajuta cu urnatoarea situatie: o societate din Romania platitoare Tva, importa cherestea din Ucraina, apoi vinde cheresteaua ... (vezi toată discuția)