avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Monografie contabila import Ucraina
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Monografie contabila import Ucraina

Buna ziua. Am rugamintea de a ma ajuta cu urnatoarea situatie: o societate din Romania platitoare Tva, importa cherestea din Ucraina, apoi vinde cheresteaua unei alte societati din Romania. As avea nevoie de o monigrafie contabila. Cum vom factura cheresteaua societatii din Romania cu tva? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 11:34, 21 Martie 2015
Da, facturati cu TVA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie import cherestea din ucraina mihaela_chisilenco mihaela_chisilenco Buna ziua, o societate din Romania platitoare de tva importa cherestea din Ucraina. vinde cheresteaua in vama unei alte societati platitooare de tva . In pret ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa lory83_ro lory83_ro Buna ziua! Va solicit ajutorul din nou intr-o problemuta..Sunt platitor de tva si am facturat cherestea catre o societate, fara insa sa o livrez , intrucat au ... (vezi toată discuția)
Operatiuni intracomunitare ioanatodi ioanatodi Buna ziua , Am o situatie noua la care am primit de la doi consultanti solutii diferite, prin urmare apelez si la dvs. Societatea din Romania, ... (vezi toată discuția)