avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Taxare inversa
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Taxare inversa

Buna ziua! Va solicit ajutorul din nou intr-o problemuta..Sunt platitor de tva si am facturat cherestea catre o societate, fara insa sa o livrez , intrucat au aparut ceva probleme, si probabil o voi livra dupa data de 1. Am si incasat banii pt aceasta cherestea. Ambele firme suntem platitoare de tva, deci am facturat cu taxare inversa, insa am inteles de la cineva ca trebuie sa platesc tva-ul aferent daca nu livrez marfa. Asa este?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 11:37, 28 Iunie 2017
Se poate intampla ca clientul sa nu aiba loc de depozitare si sa o mai tina la dvs. o vreme. Deci nu trebuie virata TVA pentru cheresteaua vanduta si nelivrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxare inversa material lemnos viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Buna seara, si La multi Ani ! Va rog , daca poate cineva si are timp sa ma lamureasca cu urmatoarea speta :sant platitor tva , am primit de la o soc platitor ... (vezi toată discuția)
Operatiuni intracomunitare ioanatodi ioanatodi Buna ziua , Am o situatie noua la care am primit de la doi consultanti solutii diferite, prin urmare apelez si la dvs. Societatea din Romania, ... (vezi toată discuția)
Schimbare factura cu tva in factura cu taxare inversa CristiBorcea CristiBorcea In 6 iunie am cumparat de la un depozit on-line de pe langa bucuresti 3 m3 de cherestea, platind cash la receptia marfii. Pe site pretul este afisat 690 cu TVA ... (vezi toată discuția)