avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat deces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat deces

buna ziua, tatal meu a decedat si concubina lui cu care a trait nu vrea sa-mi dea certificatul in original acesta fiindu-mi necesar la serviciu,am dreptul sa cer un duplicat al certificatului de deces si daca da as vrea sa stiu daca are aceeasi valoare ca cel original?
Cel mai recent răspuns: camelia_marcu2006 , utilizator 10:41, 27 Martie 2015
Nu notarul blocheaza conturile,Dvs.trebui sa faceti de urgenta succesiunea,iar daca concubina are pin-ul cardului bancar poate ridica banii oricand,deasemena.poate ridica banii si de la casieria bancii daca a pirmit de la tatal dvs.dreptul de a opera in conturile bancare.Puteti merge la banca numai cu certificatul de mostenitor, si sa cereti cu el bancii sa nu mai faca platii decat mostenitorilor.
Tatal meu a decedat la data de 21.03.2015, se mai incaseaza pensia pe luna urmatoare?
Ultima modificare: Vineri, 27 Martie 2015
camelia_marcu2006, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea ultimei pensii a tatalui decedat bog68 bog68 Acum 20 de zile tatal meu a decedat. Mentionez ca a fost pensionar SRI. Am primit ajutorul de deces de la Casa de Pensii a SRI dar nu si adeverinta pt. ... (vezi toată discuția)
Succesiune, nu am actele imobilului din masa succesorala danielstroe danielstroe Buna ziua, Am un var primar care a murit in 2009. Eu sunt singurul mostenitor al lui, a lasat in urma o casa+ teren intr-un sat.... Vreau sa dezbat ... (vezi toată discuția)
Mostenire prin prin date false darius1030 darius1030 In urma cu 1 luna un unchi a decedat. Mama a fost verisoara primara cu dansul. alta femeie cu acelasi grad de rudenie a fost la un notar si a declarat-o ... (vezi toată discuția)