avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am refuzat sa semnez punerea in posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am refuzat sa semnez punerea in posesie

Am si eu o nelamurile: daca am refuzat sa semnez punerea in posesie conform legii 18, pe motiv ca primaria refuza sa imi accepte un drum de aces deoarece pe el sunt construite, de catre un vecin, unele anexe fara autorizatie de constructie si fara acceptul nostru. In capatul parcelei exista o varianta de drum dar acesta este drum de exploatate, deci pentru tractoate carute etc. terenul fiind situat la limita intravilanului.
Care ar fi pasii urmatori, am facut un proces verbal de predare unde am specificat motivele pentru care nu am semnat. De la primarie mi-au spus ca vor trimite dosarul la prefectura. Cum ar fi mai bine, sa astept raspunsul lor sau sa trimit eu actele la prefectura. Daca le trimit, cui trebuie sa se adreseze, prefectului, Comisiei judetiene de fond funciar?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 23:02, 21 Iunie 2009
Nu este clar:drumul de acces este pe terenul cui?Al vecinului,al Primariei,este drept de servitute inscris pe titlul de proprietate al vecinului, este specificat ca atare in anexa topo a titlului dv.?
Ultima modificare: Duminică, 21 Iunie 2009
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in constatare dragv dragv Detin o casa de locuit cu teren aferent, am proces verbal de punere in posesie de la Primarie dar nu si Titlu de proprietate. As vrea sa mai construiesc o ... (vezi toată discuția)
Obtinere drept de servitute Fghjkkk Fghjkkk Am un teren intravilan pt care am cumparator. Acesta conditioneza cumpararea de garantarea dreptului de servitute pt terenul din dreapta care printr-o ... (vezi toată discuția)
Se poate face servitute fara certificat de urbanism bostancalin bostancalin Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma ajutati intr-o situatie. Anul acesta am intabulat o casa; casa are acces pe un drum de exploatare de pamant ... (vezi toată discuția)