avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune la tribunal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune la tribunal

Buna ziua,

In cazul in care se doreste facutul unei succesiuni dupa bunuci pe cale judecatoreasca, in cazul in care acestia sunt decedati de 7 respectiv 10 ani, trebuie 2 procese separate la tribunal? La avocat se plateste 2 onorarii diferite?
Cel mai recent răspuns: cospreda , utilizator 18:14, 22 Martie 2015
2 procese separate, e vorba de doua succesiuni diferite.
Onorariul, va intelegeti cu avocatul.
chiar daca cei doi bunici au fost sot si sotie, tot trebuie 2 procese?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mihaela_2289 mihaela_2289 Buna ziua. Am si eu mai mute intrebari legate de o succesiune/mostenire si am nevoie de o parere avizata. Situatia sta in felul urmator: Bunicul meu a decedat ... (vezi toată discuția)
Pot ataca o sentinta judecatoreasca de succesiune? sandu123 sandu123 Buna ziua, as dori si eu sa aflu daca pot ataca o sentinta judecatoreasca de seccesiune prin intermediul unui testament. Tatal meu a fost infiat (nemaiavand ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa de la bunicul Meuta Georgeta Meuta Georgeta Mostenitorii bunicului sunt 2 fii decedati. Unul are 2 copii(care vor sa faca succesiunea) Celalalt are 1 copil care nu vrea sa facem succesiunea si nu vrea ... (vezi toată discuția)