avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Carte funciara (modificarea suprafetei imobil)
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Carte funciara (modificarea suprafetei imobil)

La un momobil locuinta individuala intabulat am marit suprafata fara marirea suprafetei amprentei la sol .Este necesara si documentatia solicitata la litira "k" art. 19 Ordinul 634 ANCPI ?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 14:58, 29 Martie 2015
Nu am inteles clar ce ati marit dumneavoastra? suprafata terenului? trebuie documentatie cadastrala de rectificare suprafata conform legii 700/2014 - ultima lege de cadastru in vigoare (634 s-a schimbat)!
Am construit un nivel in plus(subsol) fata de ceea ce a fost intabulat .
Vă trebuie autorizație de construire pt. extindere și cu aceea și cu pv.recepție vă duceți la OCPI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare intabulare marc55 marc55 Buna ziua. In anul 2005 am facut la oficiul de cadastru incheierea de intabulare a unei proprietati obtinute in uram actului de vanz -cump.aceasta a fost ... (vezi toată discuția)
documentatie cadastrala si obtinere numar cadastral pacurar pacurar Am cumparat in anul 1999 o casa cu teren inscrisa in Cartea funciara si avand nr.topo (in Oradea) doar ca acum pt a putea obtine o autorizatie de modificare ... (vezi toată discuția)
Probleme la intabulare pentru casa construita noua berbondac berbondac Buna ziua, Am achizitionat un teren care in urma cu multi ani a fost rupt dintr-un teren mai mare. Ruperea a fost facuta cu mult inainte sa il achizitionez ... (vezi toată discuția)