avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... lnstalare camere de luat vederi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

lnstalare camere de luat vederi

locuiesc intr-un bloc nou si cativa din locatari am dori sa montam camere de luat vederi, in asa fel incat sa nu mai fie dicutii pentru diferite actiuni la care cei care le realizeaza nu au curajul raspunderii. din totalul vecinilor, o parte nu doreste sa fie instalate, cu motivatie mai mult sau mai putin serioasa. Intrebare- nu am putea accepta majoritatea, pentru luarea deciziei?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:10, 23 Martie 2015
Daca majoritatea doreste instalarea acestor camere video, puteti contacta o firma autorizata si va faceti lucrarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri legate de instalarea de camere video in bloc Cristina I. Cristina I. Buna seara. In scara blocului unde locuiesc s-au montat recent camere de supraveghere pentru siguranta locatarilor. Eu sunt una dintre cei care si-au dat ... (vezi toată discuția)
Instalarea de camere de supraveghere in holul blocului sandrad sandrad Buna ziua. Suntem o asociatie de proprietari care dorim sa instalam o camera de supraveghere la parterul blocului, avind in vedere ca anumiti proprietari ... (vezi toată discuția)
Blocare iesirea de urgenta a blocului prin bariera? georgiana201993 georgiana201993 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc nou,care in fata are un spatiu destinat ca si gradina, dar pe care vecinii il folosesc pe post de parcare,acesta fiind ... (vezi toată discuția)