A introdus o actiune in interdictie neprobata imoptriva mea, adica trebuia sa faca dovada ca sunt alienat mintal, ceea ce reiese ca e reclamantul dupa cum arata dosarul...
Doresc sa cer pe langa anularea actiunii daune morale pentru insulta si calomnie, presupunandu-se aceasta in public ca poate reclamantul nu introduce ca un nebun o actiune neprobata pentru a discredita...
Insulta si calomnia nu sunt incriminate ca fapte penale.Daca reclamantul pierde procesul puteti solicita cheltuieli de judecata,nu aveti temei pt solicitarea daunelor morale.
Calomnia si insulta sunt incriminate penal dar nu intru in detalii: vezi te rog pe google: Cristi Danilet calomnia si insulta. Chiar daca nu sunt incriminate penal afectarea imaginii publice (calomnia) si fata de sine (insulta), sunt pedepsite civil.
Pentru ca m-a obligat sa ma apar, sa ma duc la tribunal, sa ma uit in dosar, sa ma enervez, sa ma duc la termen s.a.m.d.? Astea nu-s daune ca n-am liniste? Sau trebuie sa-i intentez un alt dosar pentru aceasta? Ma bate gandul sa-i scriu o reconventionala ca e evident nebun sa ma cheme in judecata fara dovezi... Pot cere o expertiza psihiatrica reclamantului chemat reconventional bazata pe proba chemarii in judecata fara dovezi? Sau sa-l intrebe de ce crede ca sunt eu alienat mintal, ca sigur iese el...
Stimate domn eu nu profesez avocatura pe google,articolul la care va referiti este vechi,vedeti daca calomnia si insulta sunt incriminate in noul cod penal,in rest procedati cum considerati dvs Succes.
Da asa e aveti dreptate. Eu-mi rasucesc mintea mai greu in jurul la mintea sucita a legiuitorului... Unii zic ca au fost abrogate dar nu e adevarat. Calomnia si insulta au fost IGNORATE din noul Cod Penal nu abrogate :)